Vállalati termékek

vagyon

Vagyonbiztosítás

Védelem a cégeknek

A cégek, vállalkozások mindenre kiterjedő szakértő áttekintése, és az ehhez kapcsolódó egyedi ajánlatok kialakítása. Széles körű, átfogó védelem, hogy csökkentsük a vállalkozásodat érintő kockázatokat. Amit nyújtunk: Kis-és nagyvállalati vagyonbiztosítások, gépbiztosítások, építés-, és szerelésbiztosítások, szállítmánybiztosítások.

Ajánlatkérés
felelősség

Felelősségbiztosítás

Speciális védelem károk fedezésére

Általános és szakmai felelősségbiztosítások, kollektív jogvédelem és munkavállalói felelősségbiztosítás. Az általános felelősségbiztosítás körbe tartozik a munkáltatói, szolgáltatói, termékfelelősség és környezetszennyezési felelősségbiztosítás. A szakmai felelősségbiztosítást többek között egészségügyi tevékenységekre, könyvelők, adótanácsadók, építészeti, műszaki és vagyonvédelmi vállalkozások részére ajánljuk. A kollektív jogvédelem és munkavállalói felelősségbiztosítás célja pedig a munkaválallók és szakszervezeti tagok védelme.

Ajánlatkérés
healthy

Céges egészségbiztosítás

Az egészséges munkavállalókért

Széles körű gondoskodás a munkatársak egészségének megóvása érdekében. Céges juttatásként a munkavállalók számára szűrővizsgálatok, egészségügyi ellátások biztosítása. Ezzel nem csak növelheted a munkatársaid elkötelezettségét, de hatékonyabbá is teszed a céged működését aktív és egészséges kollégákkal.

Ajánlatkérés
life_insurance

Kollektív személybiztosítás

A munkavállalók védelmére

Generali Pajzs csoportos élet-, baleset-, és egészségbiztosítás. Segítségével széles körű védelmet és anyagi segítséget biztosíthatsz a munkatársaidnak a nem várt események, élethelyzetek bekövetkezése esetén, legyen az betegség vagy baleset. Átfogó paletta sportegyesületek, rendezvények, falunapok, gyermektáborok, jeggyel látogatható épületek résztvevőinek illetve közúti, vízi, kötöttpályás közlekedésben utazók védelmére.

Ajánlatkérés
mg

Mezőgazdasági biztosítások

A gyümölcsöző vállalkozásokért

Mezőgazdasági termelést végző gazdálkodók igényeire szabva.Teljes körű védelmet nyújt a gazdálkodás területének méretétől függetlenül, a növénytermesztésben, állattenyésztésben, kertészetekben, illetve azok létesítményeiben, berendezéseiben, eszközeiben a leggyakrabban előforduló elemi károkkal és felelősségi károkkal szemben.

Ajánlatkérés