Lakossági termékek

home_

Lakásbiztosítás

Védd az otthonod!

Legyen szó társasházi lakásról, családi házról, nyaralóról mindegyik ingatlantípusra kínálunk biztosítási megoldásokat az igényeidre szabva. Az otthonodban élő kisállatok sem maradnak biztosítás nélkül. Segítünk hogy biztonságban tudd az értéktárgyaidat, műszaki és számítástechnikai eszközeidet. Találjuk meg együtt a legmegfelelőbb megoldásokat!

Ajánlatkérés

cars

Járműbiztosítás

Gépjárművek védelme

Autók, motorok, gazdasági járművek, teherautók, vitorlások, hajók stb. teljes körű védelme. Úton lenni izgalmas, de ha autóba ülünk, akkor az mindig nagyon felelősségteljes magatartást kíván. Olykor azonban még a legfelelősségteljesebb sofőrökkel is előfordulnak nem várt események, akár rajtuk kívül álló okok miatt is. Segítünk a problémák gyors és egyszerű megoldásában, levesszük a válladról az ügyintézést, legyen az kötelező felelősségbiztosítás, CASCO vagy kárrendezés.

Ajánlatkérés

travel

Utasbiztosítás

Utazás és biztonság

Az utasbiztosítás teljes körű védelmet nyújt az utazásaid során. Legyen szó nyaralásról vagy téli sportokról, a legoptimálisabb biztosítást választva, gondtalanul élvezheted a kikapcsolódást. A mi dolgunk, hogy megtaláljuk a megfelelő mindenre kierjedő biztosítást az utazási célodnak megfelelően, a Te dolgod pedig, hogy élvezd a pihenést.

Ajánlatkérés

health

Egészségbiztosítás

Az egészség érték!

Óvjuk és védjük azt, ami a legfontosabb: az egészségünket. Minőségi egészségügyi ellátás, hosszas várólisták nélkül. Ugye milyen jól hangzik? Velünk ez is lehetséges. Laborvizsgálatok, diagnosztika, szűrőprogramok, személyre szabott orvosi ellátások.

Ajánlatkérés

lifebelt

Élet-, és balesetbiztosítás

Ilyen az élet

Szép és kiszámíthatatlan. Tele lehetőségekkel és várt vagy váratlan történésekkel. Vannak olyan események, amelyeket nem szeretnénk, hogy bekövetkezzenek. Ám ha mégis megtörténik, az ilyen váratlan eseményekre nyújt védelmet az élet,- és balesetbiztosítás, személyre szabható megoldásokkal.

Ajánlatkérés